• Fri frakt över 1000 kr
  • 30 dagar öppet köp
  • Leverans 1-3 Dagar
Mina SidorKontakta oss

LIMITED INTRO OFFER

RD Legacy-kollektionen berättar en historia som handlar om mer än bara kläder. Den pekar på ett arv från en annan tid då kvalitet och stil var oskiljaktiga. Vinterjackorna i Legacy-kollektionen förenar tidlös design med toppkvalitet och ger en nick till förgångna glansdagar i varje plagg.Jacka i äkta läder med retro-look. Designad med varmt teddyfoder och spännen vid kragen och linningen nertill. Jackan har dragkedjestängning, reglerbara ärmslut och flera fickor. Perfekt för dig som vill ha en unik jacka i god kvalité!
Gör din vinterstil unik med riktigt robusta skinnjackor som inte bara värmer, utan som även är slitstarka och tål att vara med om en vinternatt. Tidlös, stilren design förenat med hög kvalitet är en del av receptet. Bli en del av historien där kvalitet möter arv och din unika stil blir en del av berättelsen.


Tidlösa design, stilrena detaljer, äkta skinn och bra kvalitet är receptet för produkterna i denna serie. Bli en del av historien där kvalitet möter arv och din unika stil blir en del av berättelsen!Betalningsmetoder

Leveransalternativ

Följ oss

Kontakt

post@rockdenim.com0571-20 220

Mon 11-14 (Lunch 12-13)

Tue-Fri 10-15 (Lunch 12-13)

RockDenim