• Fri frakt över 1000 kr
 • 30 dagar öppet köp
 • Leverans 1-3 Dagar
Mina SidorKontakta oss

Kontakta oss

Ofta ställda frågor

 • Hur lång leverans tid har ni?

  Leveranser ifrån rockdenim.com sker normalt inom ett par arbetsdagar ( Måndag-Fredag ). Vi har en leveranstid på 1-3 dagar efter det att vi fått din beställning ( vardagar ). Under högsäsong kan någon mer leveransdag tillkomma. Om din försändelse inte har ankommit inom 7 dagar efter att du har mottagit leveransbekräftelsen så är det viktigt att du tar kontakt med oss.

 • Hur mycket kostar frakten?

  Inom Sverige har vi fri frakt om man handlar från 1000:- och uppåt, under 1000:- tillkommer det en fraktkostnad på 59:-.

 • Vilken leverantör använder vi oss av?

  Postnord MYPACK. Våra paket levereras till ditt närmsta postnord ombud. När paketet har ankommit till ditt ombud skickas en sms avisering alt brevavisering ut utav Postnord. Har paketet inte hämtas ut inom några dagar sänds en påminnelse ut via brev. Paketet ligger kvar hos ombud ca 14 dagar och därefter sänds paketet tillbaka till oss. Vi förbehåller oss rätten till att ta ut eventuella kostnader för det.

 • Hur returnerar jag en vara hos er?

  Använd returetiketten som är med i leveransen och fyll i att ni önskar en retur på packsedeln samt en liten kort information om anledningen. Vi sätter stort pris på att få höra hur varorna upplevs då vi alltid jobbar på att bli bättre. Bifoga packsedeln i paketet och lämna in paketet till ditt närmaste postombud.

 • Kan jag byta/returnera underkläder?

  Nej, vi tar inte emot underkläder om förpackningen är bruten och har prövats.

 • Jag har inte kvar retursedeln - Hur gör jag?

  Om du inte har kvar retursedeln ber vi dig att kontakta vår kundtjänst nedan. Vår kundtjänst kommer att skicka dig en ny retursedel via e-post.

 • Min faktura är felaktig - hur gör jag?

  Kontakta Klarna kundservice direkt på telefonnummer: 08 - 120 120 10 eller mejla in till klarna på info@klarna.com alternativt ta kontakt med oss på post@rockdenim.com.

 • Min vara blev restnoterad, får jag mina pengar tillbaka?

  Om du haft otur och fått din vara restnoterad får du självklart pengarna tillbaka. Din återbetalning startar så fort vi restnoterat varan, och då har du pengarna på ditt kort inom 1-5 bankdagar. Har du valt att betala med faktura korrigeras fakturan hos klarna och en ny faktura sänds ut till din mejl adress.

 • Jeg har betalt med kort och sänt en vara i retur. Hur lång tid tar det innan jag får tillbaka pengarna?

  Vi samarbetar med Klarna AB. De tillhandahåller all vår fakturering och betalning och kan även hjälpa dig vidare med fakturafrågor. Har du betalat direkt kommer klarna att återbetala dig summan till samma konto som du handlade med och det kan ta upp till 5 bankdagar beroende på bank. Återbetalningen sker samtidigt som returen har registrerats.RockDenim AB

Org.nr.: 556903-9810

E-post:

post@rockdenim.com

Telefon: 0571-20 220 

       

Telefontider: Mån 11–14     (lunch 12–13)
                   Tis-Fre 10–15 (lunch 12–13)

Fakturafrågor: 08 - 120 120 10

Kontakta oss via formuläret nedan

Betalningsmetoder

Leveransalternativ

Följ oss

Kontakt

post@rockdenim.com0571-20 220

Mon 11-14 (Lunch 12-13)

Tue-Fri 10-15 (Lunch 12-13)

RockDenim