• Fri frakt över 1000 kr
  • 30 dagar öppet köp
  • Leverans 1-3 Dagar
Mina SidorKontakta oss

Om Rockdenim

Om RockDenim.com
Historia
Rockdenim startades i Norge 2008 av Erik Andresen Dahl. Nätbutiken rockdenim.no har vuxit i ett rasande tempo och har idag 5 deltidsanställda och 2 fulltidsanställd. Den svenska satsningen RockDenim.com är ett naturligt steg i en vidare växt. RockDenim.com ägs och drivs av Rockdenim AB med org.nr 556903-9810.

Vårt sortiment
Totalt har Rockdenim.com över 2000 olika varor med över 45 olika märken från hela världen. Vi handplockar kläder ifrån världens alla hörn för för att kunna nå vår vision.

Vision
RockDenim.com har som vision att alltid erbjuda unika kläder med attityd. På RockDenim.com ska du hitta snygga unika kläder & accessoarer som få eller ingen säljer i Sverige. Hos oss ska du alltid hitta det där snygga plagget som gör att du skiljer dig ut ut mängden och kunna spegla personlighet & identitet i valet av stil.

Affärsidé
Erbjuda unika kläder & accessoarer med attityd som få eller ingen säljer via e-handel.

Filosofi
"Vår bästa reklam är nöjda kunder. Vi har en: No Problem Filosofi. Det ska vara enkelt att handla hos oss och skulle det uppstå några problem är det ingenting som vi inte kan lösa. Vi sträcker oss lite längre." - Erik, founder av Rockdenim

Kännetecken för RockDenim.com
- Brett sortiment.
- Unika kläder med attityd som du inte hittar överallt.
- Snabb leverans med fokus på service.

Betalningsmetoder

Leveransalternativ

Följ oss

Kontakt

post@rockdenim.com0571-20 220

Mon 11-14 (Lunch 12-13)

Tue-Fri 10-15 (Lunch 12-13)

RockDenim